“Δαμάζουμε” τον πάγο, κλείνοντας μέσα του χρώματα κι αρώματα, που κάνουν τα αναψυκτικά, τους χυμούς και τα κοκτέιλ μας ακόμη πιο απολαυστικά.
Μπορεί το ποτό, ο χυμός ή το αναψυκτικό να είναι η πρώτη ύλη για το ποτήρι μας, τα παγάκια όμως, μπορούν να δώσουν χρώμα, γεύση και ελκυστική εμφάνιση σε ό,τι κι αν σερβίρουμε. Προτάσεις, λοιπόν, για ευφάνταστα παγάκια που θα εντυπωσιάσουν και την πιο ταπεινή λεμονάδα.
Μπορεί το ποτό, ο χυμός ή το αναψυκτικό να είναι η πρώτη ύλη για το ποτήρι μας, τα παγάκια όμως, μπορούν να δώσουν χρώμα, γεύση και ελκυστική εμφάνιση σε ό,τι κι αν σερβίρουμε. Προτάσεις, λοιπόν, για ευφάνταστα παγάκια που θα εντυπωσιάσουν και την πιο ταπεινή λεμονάδα.
Παγάκια με αρωματικά
Υλικά
μικρά φύλλα δυόσμου, βασιλικού, μέντας, δεντρολίβανου κ.λπ.
νερό
παγοθήκες
μικρά φύλλα δυόσμου, βασιλικού, μέντας, δεντρολίβανου κ.λπ.
νερό
παγοθήκες
Γεμίζετε τις παγοθήκες σας μέχρι τη μέση με νερό και βάζετε στην κατάψυξη για 1-1½ ώρα μέχρι να μισοπαγώσουν. Πλένετε καλά τα φύλλα των αρωματικών προσέχοντας να μην τα πιέσετε πολύ και «τσακίσουν». Βγάζετε τις παγοθήκες από την κατάψυξη και εφόσον έχει μισοπαγώσει το νερό, βυθίζετε ένα ένα τα φύλλα. Απογεμίζετε με νερό και ξαναβάζετε στην κατάψυξη μέχρι να στερεοποιηθούν.
Διαβάστε τη συνέχεια στο olivemagazine.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου