Υλικά:
-Καθαρίζετε τις σουπιές από το κόκκαλο, τα εντόσθια και το μελάνι τους
-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει
-Προσθέτετε τα κρεμμύδια και τσιγαρίζετε
-Ρίχνετε και τις σουπιές
-Σβήνετε με κρασί
-Προσθέτετε την τομάτα και τον πελτέ
-Προσθέτετε τον μαϊντανό και τον άνιθο
-Αλατοπιπερώνετε
-Προσθέτετε το σπανάκι
-Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του.
- 1 κονσέρβα τοματάκια
- 1 ποτηράκι κρασί
- 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 φλυτζάνι λάδι
- αλάτι και πιπέρι
- 1/2 κιλό σπανάκι
- 1/4 ματσάκι άνιθο
- 6 σουπιές καθαρισμένες και κομμένες κομμάτια
- 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό
Οδηγίες / Εκτέλεση
-Καθαρίζετε τις σουπιές από το κόκκαλο, τα εντόσθια και το μελάνι τους
-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει
-Προσθέτετε τα κρεμμύδια και τσιγαρίζετε
-Ρίχνετε και τις σουπιές
-Σβήνετε με κρασί
-Προσθέτετε την τομάτα και τον πελτέ
-Προσθέτετε τον μαϊντανό και τον άνιθο
-Αλατοπιπερώνετε
-Προσθέτετε το σπανάκι
-Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου