Συστατικά
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 230 gr λουκάνικο από κοτόπουλο
- 2 μικρά κεφάλια μπρόκολο σε φουντίτσες
- αλάτι, πιπέρι
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 φλ. κριθαράκι
- 2 1/2 φλ. ζωμός κοτόπουλου
- 1/2 + έξτρα για το σερβίρισμα παρμεζάνα
Τρόπος μαγειρέματος
- 1Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- 2Κόψε το λουκάνικο σε λεπτές φέτες, ριξ' το στο τηγάνι και ψήσε για περίπου τέσσερα λεπτά την κάθε πλευρά.
- 3Πρόσθεσε το μπρόκολο με αλατοπίπερο και σοτάρισέ το για πέντε λεπτά.
- 4Ρίξε στο τηγάνι και το σκόρδο με το κριθαράκι και σοτάρισε για άλλο ένα με δύο λεπτά.
- 5Πρόσθεσε το ζωμό κοτόπουλου στα υλικά και μόλις ξεκινήσει ο βρασμός κάλυψε με το καπάκι και σιγόβρασε για περίπου 10 λεπτά.
- 6Ανακάτεψε την παρμεζάνα, συμπλήρωσε αλατοπίπερο αν χρειάζεται και σέρβιρε με έξτρα τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
About golden new every day
This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου