Γωγώ Βαγενά - Για θυμήσου αγάπη μου

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Μετά την αποφοίτησή της από το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.


 Παράλληλα με τις σπουδές της παρακολούθησε μαθήματα σύγχρονου τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών με την κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και ξεκίνησε και την επαγγελματική της ενασχόληση με το τραγούδι.


 Παρακολούθησε μαθήματα κλασικού και μοντέρνου χορού για δέκα χρόνια και μιλά αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Συμμετείχε στη δισκογραφική δουλειά του Λευτέρη Μυτιληναίου με τίτλο "η δική μου υπογραφή" με το ντουέτο "Ναι εμείς"  , καθώς και στο αφιέρωμα για τον Αττίκ όπου επανεκτέλεσε το "Είδα μάτια πολλά".


 Το 2016 κυκλοφόρησε το ψηφιακό σινγκλ "Μέσα στα μάτια σου" σε μουσική Μανώλη Παλαιολόγου και Πάρη Καμπούρογλου και στίχους Ανδριάνας Σταθάτου.
Ακολούθησαν τα " Τελικά νίκησα" σε μουσική και στίχους του Γιάννη Κουρκουμέλη, "Για θυμήσου αγάπη μου" σε μουσική Γιάννη Κουρκουμέλη και στίχους του Σωτήρη Κόρδα, " Μην ξαναπείς ποτέ" σε μουσική και στίχους του Γιάννη Κουρκουμέλη.



Share on Google Plus

About golden new every day

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου