Πώς θα αποτοξινωθείς μετά τις διακοπές;

Η ξεγνοιασιά του Καλοκαιριού έφυγε. Αν πάνω στους καλοκαιρινούς ρυθμούς, δεν πρόσεξες τη διατροφή σου, εάν προτίμησες να «χαλαρώσεις», χωρίς να υπολογίζεις πόσο επιβαρύνεις τον οργανισμό σου από την κακή διατροφή, σίγουρα θα έχεις διαπιστώσει πως μοιραία οδηγήθηκες σε κατακράτηση υγρών. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις το «φούσκωμα» στην περιοχή της κοιλιάς και πώς θα ανακτήσεις άμεσα τη φόρμα σου; Μάλλον, είναι πιο εύκολο από ό,τι φαντάζεσαι. Το «κλειδί» για να «ξεφουσκώσεις» μετά τις «υπερβολές» των διακοπών είναι η αποτοξίνωση! Ποια είναι όμως τα μικρά tips που πρέπει να ακολουθήσεις για να επανέλθεις σε μία ισορροπημένη διατροφικά καθημερινότητα;
Βάλε περισσότερο «πράσινο» στη ζωή σου
Προσπάθησε να αυξήσεις τις ποσότητές λαχανικών που καταναλώνεις καθημερινά. Ενέταξε στη διατροφή σου τροφές όπως το μαρούλι, την αγκινάρα, τα χόρτα! Βάλε και δημιούργησε ευφάνταστα υγιεινά πιάτα ή εμπνεύσου από τις συνταγές που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, για να ετοιμάσεις πολύχρωμες και γευστικές σαλάτες.
Αν δεν είσαι… φαν του μπρόκολου για παράδειγμα, μπορείς να δοκιμάσεις να παρασκευάσεις smoothies που είναι ιδιαιτέρως γευστικά και πλούσια σε βιταμίνες. Θα σου χαρίσουν ενέργεια, θα σε χορτάσουν και θα σε βοηθήσουν να λάβεις τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σου.
Προσοχή στα ροφήματα
Ένα από τα «μυστικά» της αποτοξίνωσης είναι το νερό. Πιες όσα περισσότερα ποτήρια μπορείς την ημέρα και ιδανικά κατανάλωσε περίπου δύο λίτρα. Με τη διούρηση θα αποβάλλεις άμεσα τις τοξίνες από τον οργανισμό σου. Παράλληλα, ένας χυμός από γκρέιπφρουτ ή λεμόνι θα σε δροσίσει, θα σε αναζωογονήσει, θα «καθαρίσει» τον οργανισμό σου και θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σου!
Επιπλέον, αντικατέστησε τον καφέ με τσάι. Βγάλε από τη ζωή σου τα ανθρακούχα αναψυκτικά και απόφυγε το αλκοόλ, διότι προκαλούν κατακράτηση υγρών στην οποία πολλές φορές οφείλεται το «πρήξιμο» που αισθάνεσαι.
Οι «θαυματουργές» τροφές που συμβάλλουν στην αποβολή των περιττών υγρών
Πικραλίδα: Είναι το ισχυρότερο και καλύτερο φυσικό διουρητικό και αποτελεί ιδανικό μέσο για αποτοξίνωση. Παράλληλα, αποτελεί μία τονωτική «ένεση» για τον οργανισμό σου!
Σημύδα: Θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις τις τοξίνες και να καταπολεμήσεις αποτελεσματικά την κατακράτηση υγρών. Το καλύτερο; Αντιμετωπίζει τα εσωτερικά αίτια που προκαλούν την κυτταρίτιδα!
Πράσινο τσάι: Περιέχει πολυφαινόλες που έχουν πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό μας. Έχει διεγερτικές, πεπτικές, διουρητικές και αντιτοξικές ιδιότητες και θα σε βοηθήσει να «ξεφορτωθείς» τα περιττά κιλά!
Αγκινάρα: Πέρα από ένα εξαιρετικό λαχανικό, αποτελεί και έναν πολύτιμο σύμμαχο για την υγεία σου. Περιέχει βιταμίνες, ασβέστιο, φώσφορο και άλλα θρεπτικά συστατικά που θα σου χαρίσουν ενέργεια, ενώ είναι επίσης γνωστή για τις διουρητικές της ιδιότητες.
Σίγουρα δεν είναι εύκολο να καταναλώνεις τις τέσσερις παραπάνω τροφές καθημερινά στις ποσότητες που χρειάζεται ο οργανισμός σου για να τις αξιοποιήσει κατάλληλα. Επιπλέον, ξέρουμε ότι δεν ενθουσιάζεσαι στην ιδέα να δοκιμάσεις πικραλίδα και σημύδα! Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένας καινοτόμος, εύκολος και φυσικός τρόπος για να τα εντάξεις στη διατροφή σου. Το δικό μας «μυστικό» λοιπόν είναι το συμπλήρωμα διατροφής SUPERFOODS® SLIMDETOXπου θα αποτοξινώνει τον οργανισμό σου και θα προετοιμάζει το σώμα σου για την απώλεια βάρους. Η αποτελεσματικότητά του βασίζεται στη σύνθεση των τεσσάρων φυτών, για αυτό και το εμπιστευόμαστε.
Αυτή είναι η φυσική λύση για να αποβάλλουμε τα περιττά υγρά του οργανισμού εύκολα και πάνω από όλα με ασφάλεια. Καταναλώνοντάς καθημερινά το SUPERFOODS® SLIMDETOX με τη μοναδική γεύση μούρων και φράουλας για έξι μόνο ημέρες θα δεις τα αποτελέσματα στο σώμα σου. Απόφυγε λοιπόν τις υπερβολές και τις στερήσεις και δοκίμασέ για να ανακτήσεις τη φόρμα σου άμεσα! 
Share on Google Plus

About golden new every day

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου