Αν πίνεις ΑΥΤΟ θα εξαφανιστεί η ακμή! (το έχεις ήδη!)

Αν θέλεις καθαρίσεις φυσικά την επιδερμίδα σου, αυτό το αφέψημα μπορεί να είναι η λύση στο πρόβλημα σου.
Είτε ταλαιπωρείσαι σταθερά από ακμή είτε θέλεις να αντιμετωπίσεις τις συνηθισμένες εξάρσεις, π.χ. πριν την περίοδο ή όταν αγχώνεσαι, ο δρ Carl Thornfeldt, ιδρυτής της Epionce skincare, υποστηρίζει πως η λύση είναι να πίνεις δύο φλιτζάνια αφέψημα δυόσμου την ημέρα. Σύμφωνα μάλιστα με το γιατρό, το συγκεκριμένο αφέψημα είναι πιο αποτελεσματικό από πολλές φαρμακευτικές αγωγές.
Ο δρ Thornfeldt επισημαίνει πως η χρήση του δυόσμου για την αντιμετώπιση της ακμής δεν είναι κάτι καινούργιο, τώρα όμως ο ταπεινός δυόσμος παίρνει τα εύσημα που του αναλογούν. «Έχει καταγραφεί πως ο δυόσμος είναι το πιο ισχυρό βότανο συγκριτικά με παρεμφερή, π.χ. τη μέντα, για την καταστροφή βακτηρίων και μυκήτων που προκαλούν τα δερματικά προβλήματα. Επιπλέον, ο δυόσμος έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δραστηριότητα».
Ο ειδικός προσθέτει πως σε μια μελέτη του 2015 από την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας, δύο φλιτζάνια αφέψημα βιολογικού δυόσμουκαθημερινά μείωσαν τις εξάρσεις φλεγμονώδους ακμής κατά 25% μετά από ένα μήνα και κατά 51% μετά από τρεις μήνες. «Όταν συγκρίθηκε ο δυόσμος με μία ημερήσια δόση 100 milligrams συνταγογραφούμενης μινοκυκλίνης (φάρμακο για την ακμή), τρεις μήνες μετά τη χρήση η μινοκυκλίνη μείωσε τον αριθμό των εξάρσεων ακμής κατά 52%, προκάλεσε όμως παρενέργειες περίπου στο 20% των ασθενών.
Το αφέψημα δυόσμου δεν προκαλεί καμία παρενέργεια» εξηγεί ο δρ Thornfeldt.
Bonus: Το αφέψημα δυόσμου μπορεί να ανακουφίσει τη δυσπεψία και έχει χωνευτική δράση, είναι διουρητικό και καταπραΰνει τους κολικούς του εντέρου.
Share on Google Plus

About golden new every day

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου