5 σημάδια που αποδεικνύουν ότι είσαι κακή στο σεξ

Λυπάμαι, αλλά ήρθε η ώρα να δεις την αλήθεια
Σε όλα τα πράγματα και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, υπάρχουν βαθμίδες από το κακό στο καλό και τούμπαλιν. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και στο σεξ, το οποίο όσο να πεις, είναι αρκετά σημαντικό για την καθημερινότητα και όχι μόνο. Θα μου πεις βέβαια, ότι το σεξ είναι καθαρά υποκειμενικό και θέμα χημείας. Σύμφωνοι. Υπάρχουν όμως και κάποια στανταράκια, τα οποία όσο να πεις, μπορούν να δείξουν κάτι. Εν ολίγοις, αν τα κάνεις και τα 5, υπάρχει πρόβλημα!
Ενδιαφέρεσαι μόνο για τη δική σου ευχαρίστηση
Σφάλμα μεγάλο. Το έχω πει πολλές φορές: Το σεξ είναι δούναι και λαβείν. Οπότε, σε περίπτωση που μόνο παίρνεις τότε λυπάμαι αλλά κάτι κάνεις πολύ λάθος. Δες το και λογικά: Είναι φυσιολογικό να έρχεται στο προσκήνιο μόνο η ευχαρίστηση του ενός, ενώ ο άλλος, ακούραστος εργάτης να προσπαθεί χωρίς να λαμβάνει κανένα αντάλλαγμα; Συγγνώμη, αλλά για να γίνεις μάστερ στο σεξ, θα πρέπει να την ιδρώσεις τη φανέλα φίλη μου.
Δεν έχεις φαντασία
Καλό το σεξ, αλλά οι ίδιες κινήσεις χωρίς καμία αλλαγή, κάποια στιγμή καταντούν βαρετές. Με λίγα λόγια, αν δεν προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι στη σεξουαλική σου ρουτίνα, τότε το τέλμα είναι προ των πυλών, κάτι που φυσικά βαραίνει και εσένα. Αν λοιπόν βλέπεις ότι ο άλλος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει κάτι, ήρθε η ώρα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Ναι, και μόνο η πρόθεση δείχνει κάτι.
Χάνεις την ουσία
Και άρα δεν απολαμβάνεις το ταξίδι. Το οποίο λυπάμαι αλλά είναι σημαντικό. Αν στοχεύεις λοιπόν μόνο στον οργασμό, και προσπαθείς με κάθε μέσο και τρόπο να τον φτάσεις, τότε σίγουρα θα χάσεις άλλα σημαντικά πράγματα, όπως είναι το παιχνίδι, η ευρηματικότητα και φυσικά η ευχαρίστηση. Σκέψου το!
Άκρα του τάφου σιωπή
Και αφού κάνετε ό, τι κάνετε, μένετε απολύτως σιωπηλοί. Μα είναι δυνατόν; Αν δεν μιλήσεις, δε συζητήσεις τότε πώς θα το πας ένα βήμα παραπέρα τη φάση; Άσε που η σιωπή φέρνει αμηχανία και η αμηχανία λάθη και στασιμότητα. Θέλεις εσύ στασιμότητα; Δε νομίζω!
Η αμηχανία
Αν υπάρχει αμηχανία τότε πώς θα υπάρξει χημεία; Αν κάνεις κάτι και στη συνέχεια κοκκινίζεις και θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί, τότε γιατί να το κάνεις; Στο σεξ θα πρέπει να υπάρχει οικειότητα, θάρρος και τόλμη. Αν δεν τα έχεις αυτά, μάλλον σου λείπουν τα βασικά.
Share on Google Plus

About golden new every day

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου