Έρχεται νέο «καυτό» τετραήμερο με συνθήκες καύσωνα

Από σήμερα έως την Πέμπτη ανεβαίνει η θερμοκρασία και πέφτουν οι βοριάδες – Την Τετάρτη η πιο ζεστή ημέρα με 42 βαθμούς – Δείτε ποιες περιοχές θα βιώσουν εντονότερα το νέο καύσωνα – Από την Παρασκευή η σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας
Νέα θερμή «εισβολή» θα επηρεάσει τη χώρα μας το επόμενο τετραήμερο, με τις υψηλότερες θερμοκρασίες να αναμένονται την Τετάρτη. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, την Τετάρτη και την Πέμπτη (12-13/7) η μεταφορά θερμών αερίων μαζών από τη Β. Αφρική προς την περιοχή μας θα ενταθεί με συνέπεια στη χώρα να επικρατήσουν συνθήκες καύσωνα. Εκτιμάται ότι στα κεντρικά και νότια η θερμοκρασία θα φθάσει τους 42 βαθμούς.
Σήμερα, Δευτέρα, η ημέρα θα ξεκινήσει σε ολόκληρη τη χώρα με ηλιοφάνεια. Τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν λίγοι όμβροι ή καταιγίδες σε ορεινά τμήματα κυρίως της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Δυτικής Μακεδονίας. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές της χώρα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.
Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση στο protothema.gr
Share on Google Plus

About golden new every day

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου