Θα έβλεπες ποτέ πορνό μαζί με το σύντροφο σου;

Yπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις το πορνό υπόσχεται να ανανεώσει τη σεξουαλική ζωή σου.
Αν δεν είσαι έτοιμη να γίνεις pornstar (και γιατί να γίνεις;), μπορείς να κινηθείς με χαμηλότερη ταχύτητα. Σκέψου την ιδέα να δείτε πορνό ταινίες μαζί με το σύντροφό σου πρώτα, ώστε να εγκλιματιστείς. Τα ζευγάρια που έχουν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιό τους κάνουν δύο φορές συχνότερα έρωτα από εκείνα που δεν έχουν, σύμφωνα με βρετανική δημοσκόπηση. Γιατί; Το 37% παρακολουθούσαν μαζί… ταινίες για ενήλικες. Η δημοσκόπηση δεν ήταν και εντελώς επιστημονική. Πολλοί, όμως, σεξολόγοι λένε πως το να βλέπεις πορνό με τον αγαπημένο σου είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για ένα αεράκι ανανέωσης στo κρεβάτι σας.
«Παρακολουθώντας ερωτικές ταινίες μαζί μεγαλώνει το σεξουαλικό σας ρεπερτόριο, κάτι που είναι το μυστικό για να απολαμβάνετε για πολλά χρόνια την ερωτική σας ζωή» λέει η Emily Morse, γιατρός σεξολόγος και οικοδέσποινα της εκπομπής Sex with Emily.
Αν δε σου βγαίνει εντελώς αυθόρμητα, διάβασε μερικές ιδέες για να το κάνεις να συμβεί.

Ρώτα

«Θέλεις να δούμε μαζί πορνό;». Αυτή η μικρή φράση κάνει όλη τη συζήτηση πολύ πιο απλή και διώχνει όλο το άγχος», υπόσχεται η Emily Morse και εξηγεί: «Δε χρειάζεται να κάνεις καμιά βαριά συζήτηση. Μερικές φορές όταν μιλάμε για το σεξ, όσο λιγότερα λέμε τόσο το καλύτερο».

Βρείτε μαζί μερικές ταινίες

Πολλοί άνδρες θα υποδεχθούν με ενθουσιασμό την ιδέα σου. Από την άλλη πλευρά, κάποιοι μπορεί να ντρέπονται επειδή θα ανησυχούν πως με αυτό τον τρόπο θα ανακαλύψεις τι κάνουν όταν είναι μόνοι τους! «Γι’ αυτό είναι προτιμότερο να ψάξετε μαζί κάποια ταινία ή βίντεο που θα κάνoυν “κλικ” και στους δυο σας» λέει η Emily Morse. Τι άλλο βοηθά: πες στο σύντροφό σου τι σε ανάβει, προτείνει η ειδικός Αυτό θα τον διευκολύνει να σου μιλήσει πιο ανοιχτά για τις προτιμήσεις του.

Μόλις ξεκινήσει η προβολή…

Όταν αρχίσουν να ανάβουν τα αίματα, τα περισσότερα ζευγάρια δυσκολεύονται να κρατηθούν ο ένας μακριά από τον άλλο. «Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή τη στρατηγική» λέει η Emily Morse. «Είναι όμως ερεθιστικό να θέσετε μαζί κάποιους βασικούς κανόνες. Η καθυστέρηση της ερωτικής πράξης θα σας ξεσηκώσει πολύ και τους δύο» υπόσχεται.

Και μετά;

«Όλο αυτό θα σας βοηθήσει να μιλάτε πιο ανοιχτά για όσα σας αρέσουν ή όχι στο σεξ – πολύ σημαντικό για να μη χαθεί το πάθος» επισημαίνει η ειδικός.
πηγή http://www.shape.gr
Share on Google Plus

About golden new every day

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου