Θάνος Δαρούσης

Ο Θάνος Δαρούσης γεννήθηκε στη ρόδο και μεγάλωσε στην κομοτηνή όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια . Μόλις τελείωσε το σχολείο ξεκίνησε να εργάζεται ως τραγουδιστής δουλεύοντας σε διάφορα μέρη της Ελλάδας .
Συνεργάστικε με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως η Πίτσα Παπαδοπουλου , η Κατερίνα Στανίση , ο Χάρης Κωστόπουλος , ο Βασίλης Καρράς και πολλοί αλλοι.
Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Θέλω να σε δω ξανά» από τη GOLD music.Το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη βόρεια Ελλάδα και μεταδόθηκε από πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς,έπειτα ήρθανε πολλές επιτυχίες όπως το «Πόσο θέλεις να πονάω» «Σ’ αγαπώ αληθινά» «Μπροστά σου δεν θα κλάψω» και ένα αξιόλογο Cd Single με τίτλο «In Concert(live)» ερμηνεύοντας επιτυχίες μεγάλων καλλιτεχνών όπως Γιάννη Καρανίκα,Γιάννη Πάριο και πολλών άλλων.
Μετά από δύο χρόνια φτάνοντας στο 2017 επιστρέφει πολύ δυναμικά με ένα ολοκληρωμένο album που έχει τίτλο «Η Πόλη των Αγγέλων» πρόκειται για μια μουσική αναδρομή , στη ζωή αλλά και το έργο τριών μεγάλων ελλήνων δημιουργών , που δεν είναι εν ζωή δυστυχώς για εμάς!Είναι προιόν αγάπης για το καλό ελληνικό τραγούδι και τίποτα περισσότερο και σίγουρα θα το απολαύσουμε όλοι!
Απολαύστε το…
Ακούστε το νέο Signle Εδώ…
Ροβέρτος Συνοδινός (Κείμενα) Νίκος Τσαλαπάτης (Αφήγηση) Επιμέλεια Παραγωγής : Βασίλης Νικολόπουλος
Share on Google Plus

About golden new every day

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου