«Αδειάζει» τον ΣΚΑΙ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Με ποια πρόσωπα του σταθμού τα βάζει;

«Όχι, δεν ζητάω συγγνώμη. Και λίγα είπα», διαμηνύει σε νέα του συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, «καρφώνοντας» συγκεκριμένα πρόσωπα του ΣΚΑΙ λίγες ημέρες μετά την απόλυσή του από το κανάλι, την οποία προκάλεσαν on air δηλώσεις του για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα και την Αφροδίτη Γραμμέλη, ο παρουσιαστής αποκαλύπτει πως το συμβόλαιό του έληγε στο τέλος του μήνα και ήδη είχε κάνει τις πρώτες συζητήσεις για τη νέα σεζόν, αλλά και πως εισέπραξε την αποζημίωση που ορίζει ο νόμος σε περιπτώσεις απόλυσης.
Ερωτηθείς για το περιεχόμενο των συζητήσεών του με το κανάλι για τη νέα σεζόν, ο Κωνσταντίνος «πυροβολεί» συγκεκριμένα άτομα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν ξέρω πια κατά πόσο μπορώ να δώσω βάση σε οποιαδήποτε δέσμευση των όποιων εκ των διευθυντών του ΣΚΑΙ αναλαμβάνουν να μπλέξουν ή να ξεμπλέξουν το κουβάρι του σταθμού. Όμως, υπήρχαν δεσμεύσεις ότι προχωράμε».
«Είναι άνθρωποι που ο καθένας μόνος του ενδεχομένως να πρόσφερε πολύ καλύτερες υπηρεσίες στην ιδιοκτησία του καναλιού απ’ όσο προσφέρουν καλούμενοι να συνεργαστούν και να συλλειτουργήσουν με έναν τρόπο ο οποίος, είναι γνωστό σε πάρα πολύ κόσμο, ότι είμαι δυσλειτουργικός και αναποτελεσματικός», συνεχίζει, ενώ, όταν ρωτάται γιατί τα λέει τώρα αυτά, τονίζει πως «τα εν οίκω μη εν δήμω. Δεν είναι πλέον οίκος μου».
Παράλληλα, υποστηρίζει πως «θα ήταν άκομψο αν κατηγορούσα κάποιον πρώην προϊστάμενο. Το ότι ο ΣΚΑΙ έχει σοβαρό πρόβλημα στον συντονισμό των διευθυντικών του στελεχών είναι κάτι γνωστό» και επαναλαμβάνει πως η απόλυσή του ήταν κατευθυνόμενη από το Μέγαρο Μαξίμου.
Πηγή: peoplegreece.com
Share on Google Plus

About golden new every day

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου