Έχεις ραντεβού; 3 συχνά λάθη και πώς θα τα αποφύγεις

Είσαι έξυπνη, όμορφη και ενδιαφέρουσα! Αυτά τα λάθη όμως, όλοι τα κάνουμε στα ραντεβού…
Μήπως με την επίσημη αρχή του καλοκαιριού αυξήθηκαν και τα ραντεβού σου; Αν είσαι single, το πιο πιθανό είναι πως αυτή την εποχή βιώνεις μια αύξηση της κοινωνικής σου δραστηριότητας και αυτό σημαίνει πως γνωρίζεις πιο εύκολα πολλούς καινούργιους ανθρώπους!
Αν λοιπόν ετοιμάζεσαι για μία ακόμα εβδομάδα γεμάτη εξόδους και ραντεβού, μείωσε τα ποσοστά… αποτυχίας τσεκάρωντας την παρακάτω λίστα με λάθη που, σύμφωνα με τον Business Insider γίνονται κατά κόρον!
Δεν είσαι προσεκτική με την προσωπική σου υγιεινή
Είναι καλοκαίρι και είναι δύσκολο, σε καταλαβαίνουμε. Όμως λίγα πράγματα είναι πιο αντιαισθητικά από το να έχεις κακή προσωπική υγιεινή σε ένα ραντεβού. Πέρα από το πρόφανες, μια τέτοια κατάσταση δηλώνει υποσυνείδητα πως είσαι ένα άτομο που δεν διαθέτεις χρόνο/ ενέργεια ή την απαραίτητη προσπάθεια ωστέ να αισθάνεσαι πάντα καθαρή και όμορφη. Πώς λοιπόν να έχεις χρόνο, διάθεση ή ενέργεια, να αφιερώσεις την περισσεούμενη ενέργειά σου σε κάποιον άλλο;
Μιλάς μονάχα για τον εαυτό σου
Ναι, γίνεται πιο εύκολα και πιο συχνά απ΄όσο νομίζεις. Συχνά συναντάμε ανθρώπους που μοιάζουν απορροφημένοι από την ίδια τους την εικόνα…


Share on Google Plus

About golden new every day

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου