Με ό,τι περίσσεψε: Κορμός σοκολάτας με πασχαλινά κουλουράκια

Μην τα πετάξετε, αλλά φτιάξτε έναν λαχταριστό κορμό!

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη
Υλικά
Για 4-6 άτομα
250 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
250 γραμμάρια Πασχαλινά κουλουράκια
3 κουταλιές της σούπας κακάο
1 συσκευασία γάλα ζαχαρούχο
Εκτέλεση
Στο κάδο του μίξερ και στη μεσαία σκάλα ανακατεύουμε το βούτυρο κομμένος σε κομμάτια και σε θερμοκρασία δωματίου με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
Σπάμε τα κουλουράκια σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο υλικό. Ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες. Διατηρείτε στην κατάψυξη.
Σερβίρεται κρύο.
Share on Google Plus

About golden new every day

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου