Μύδια σαγανάκι με βουβαλίσια φέτα και μπούκοβο

Θαλασσινή αύρα από τον σεφ Στέλιο Αποστόλου
Υλικά600 γρ. μύδια 
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
200 γρ. βουβαλίσια φέτα
10 τοματινια
20 γρ. μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζάνι ζωμό ψαριού
Αλάτι
Πιπέρι

ΕκτέλεσηΚαθαρίζετε καλά τα μύδια και τα τοποθετείτε σε μια κατσαρόλα.
Προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο, τα τοματίνια και το ζωμό του ψαριού και τα αχνίζετε.
Όταν τα μύδια ανοίξουν, τα αφαιρείτε από την κατσαρόλα.
Γλασάρετε τη σάλτσα, τη «δένετε» με τη μουστάρδα και προσθέτετε τη φέτα.
Ανακατεύετε για λίγο τα υλικά και σερβίρετε.
Share on Google Plus

About golden new every day

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου