5 πράγματα άνδρες που κάνουν οι άντρες στην τουαλέτα όταν αναρωτιέστε γιατί αργούν τόσο πολύ

Οι γυναίκες δεν είναι οι μόνες που καθυστερούν στην τουαλέτα. Φαίνεται πώς είναι ένα μέρος του σπιτιού που εμπνέει και τα δύο φύλα γι’ αυτό άλλωστε άντρες και γυναίκες καθυστερούν να βγουν από την του…
Οι γυναίκες δεν είναι οι μόνες που καθυστερούν στην τουαλέτα. Φαίνεται πώς είναι ένα μέρος του σπιτιού που εμπνέει και τα δύο φύλα γι’ αυτό άλλωστε άντρες και γυναίκες καθυστερούν να βγουν από την τουαλέτα, χωρίς καν να συνειδητοποιήσουν πώς πέρασε η ώρα.
Σήμερα ωστόσο θα αναλύσουμε τι στο καλό κάνουν εκεί μέσα οι άντρες! Εδώ είναι τα πέντε πιθανά σενάρια – πέρα από το μπάνιο και τη φυσική ανάγκη.
Οι γυναίκες χρειάζονται χρόνο για να ξυριστούν, να βγάλουν τα φρύδια τους, να στεγνώσουν τα μαλλιά τους. Πόσο μάλλον οι άντρες όταν πρέπει να …τακτοποιήσουν τα γένια τους. Είτε χρησιμοποιεί ξυριστική μηχανή είτε ξυράφι, ο καλός σας χρειάζεται χρόνο για να δώσει στυλ στα γένια του αλλά και για το ξύρισμα της ευαίσθητης αντρικής περιοχής!
Δεδομένου ότι πολλοί άντρες αναρωτιούνται γιατί καθυστερούν οι γυναίκες στο μπάνιο, μπαίνουν στον πειρασμό να δοκιμάσουν – μια μέρα, ας πούμε – εκείνη τη φανταστική κρέμα ή λοσιόν που λέγατε. Μην το παίρνετε στραβά, απλά ικανοποιούν την περιέργειά τους.
Και επιλέγουν την τουαλέτα για να το κάνουν αφού είναι το πιο ασφαλές μέρος του σπιτιού. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να αγχώνεστε αν υποψιάζεστε ότι ο σύντροφός σας αυτοϊκανοποιείται. Ο John M. Grohol ψυχοθεραπευτής ειδικός σε σεξουαλικά ζητήματα υπογραμμίζει ότι αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λάθος. Στην πραγματικότητα, η έρευνα δείχνει ότι οι άνθρωποι που αuνανίζονται περισσότερο, έχουν περισσότερο (και πιο ικανοποιητικό) σeξ. Οι άνθρωποι κάνουν σeξ και αuνανίζονται για πολλούς και διάφορους λόγους. Συχνά οι άνδρες και οι γυναίκες το κάνουν είτε για να έρθουν σε οpγασμό, είτε για να ανακουφίσουν τον εαυτό τους από το άγχος, ή απλά επειδή είναι πολύ ερεθισμένοι αλλά δεν θέλουν να περάσουν από την όλη διαδικασία του σeξ.
Μερικές φορές οι άντρες κλαίνε και το μπάνιο είναι ο ιδανικός χώρος για να το κάνουν χωρίς να το μάθει κανένας άλλος. Μπορεί να ενεργοποιούν το ντους ή τον νεροχύτη ώστε να μην ακούτε τα αναφιλητά τους. Σε κάθε περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι ο σύντροφoς σας έχει κατάθλιψη απλά ίσως είναι λίγο ευαίσθητος.
Share on Google Plus

About golden new every day

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου